Angående det rådande läget med corona-viruset ?

Jag följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och fortsätter min verksamhet med fysioterapi, träning, kostrådgivning och massage, men uppmanar, som vanligt, patienter med influensa-symtom att avboka sitt besök.

Jag har i samråd med vissa av mina klienter valt att bedriva träning utomhus under denna tiden, och kommer fortsätta göra det för både nya och gamla klienter som inte vill bedriva träning i inomhusmiljö.
Jag kommer även från och med nu erbjuda hjälp med individuellt anpassade träningsupplägg att bedriva självständigt i eller utanför hemmet, där konsultation och träning bedrivs utan fysiskt möte med mig.
Fysträningar med de flesta av de fotbollslagen jag är involverade i har vi valt att förlägga utomhus, likaså har en del av mina gruppträningar förflyttats utomhus. Annars fortsätter, tillsvidare, min verksamhet som vanligt, både inomhus och utomhus, och du är fortsatt välkommen att höra av dig till mig vid frågor eller bokning.

OCH GLÖM INTE: Trots det som händer är det viktigt att fortsätta upprätthålla en hälsosam livsstil med regelbunden träning. Det kanske till och med är extra viktigt nu då vi vet att regelbunden fysisk aktivitet stärker våra immunsystem vilket minskar risken för att få smittsamma sjukdomar ??????