TJÄNSTER

Fysioterapi, Träning & Kostrådgivning

Jag erbjuder tjänster inom allt från löpcoaching och personlig träning till rehabilitering och kostrådgivning. Min klient- och patientgrupp är bred och sträcker sig från motionären till idrottare på elitnivå.

Nuvarande uppdrag:

– Medicinskt ansvarig fysioterapeut Mjällby AIF
– Medicinsk ansvarig fysioterapeut damallsvenska Vittsjö GIK
– Ansvarig fys och rehab Asarums IF herr div 2

Träning för prestation

Personlig träning – Individuellt, i par eller grupp

Oavsett om du vill komma igång med träningen, om du har ett specifikt mål du vill uppnå, eller vill prestera bättre inom någon idrott finns det vinster att anlita någon med bred kunskap inom området som ser till att träningen blir anpassad efter just dig.Vi går gemensamt igenom dina erfarenheter, mål och behov och lägger upp en plan utifrån det. Jag hjälper dig med coaching, träningsupplägg och träningsschema.

För er som är två stycken som vill träna ihop erbjuder jag även PTduo. Är ni en grupp på 4-12 personer erbjuds PT smallgroup.

Löpcoaching & löpanalyser

För dig som vill utveckla din löpning och få tips och trix som kan ta dig ett steg längre i din löpning, erbjuder jag direkt löpcoaching, löpanalyser och upplägg av löpschema. Vi diskuterar dina erfarenheter, mål och behov och gör, utifrån det, ett upplägg som kommer göra dig till en bättre löpare.

Är ni en grupp som vill ha löpcoaching hjälper jag er gärna med detta.

Rehab

Fysioterapi

Jag arbetar med både smärtproblematik och rehabilitering av skador och/eller sjukdomar. Jag gör en grundlig undersökning och bedömer det besvär du söker för. Under besöket får du en förklaring och hjälp att se samband och identifiera möjliga orsaker till ditt besvär. Jag ger förslag på åtgärder och gör tillsammans med dig upp en plan för vidare rehabilitering.

Jag arbetar med och har erfarenheter av besvär från både axlar, nacke, rygg, höfter, knän, fötter och hälar.

Fascia-behandling/Massage

Behandlingen anpassas efter dina behov och/eller ditt besvärsområde.

För företag & idrottsföreningar

Idrottsföreningar

Vill ni inom er idrottsförening få hjälp med skadeförebyggande träning och/eller rehabilitering? Vill ni få träning anpassade för just era idrottare? Vill ni ha hjälp att informera om träningen, nutritionen, sömnen och återhämtningens betydelse för prestation?

Kontakta mig så kan vi gemensamt komma fram till hur jag kan stötta och hjälpa din förening eller ditt lag på bästa sätt.

Företag

Är ni ett företag som vill ha hjälp med träning? Jag erbjuder träning i grupp, både utomhus och inomhus i gymlokal. Kontakta mig så kommer vi gemensamt överens om ett upplägg som passar er.

Övrigt

Kostrådgivning & kostschema

Kosten är extremt viktig både för hälsa, träning och prestation. Jag erbjuder både kostrådgivning och hjälp med att lägga upp kostscheman och kan hjälpa dig oavsett om du vill få en bättre kosthållning, om du vill gå upp eller ned i vikt, eller om du vill ha hjälp med kosten inför en tävling.

Föreläsningar

Jag erbjuder föreläsningar inom hälsa, träning och nutrition. Jag skräddarsyr efter era önskemål och behov.  Kontakta mig för mer information.